Aeg on Ette Võtta Elu Muutev Seiklus!



(This post is in Estonian)

Võimalusi reisimiseks, uue ja huvitava kogemiseks, silmaringi laiendamiseks ja millegi uue õppimiseks on meeletult palju! Peab vaid tahet ja initsatiivi olema ning silmad, kõrvad lahti hoidma - tegin selle teile natuke lihtamaks. Patt oleks ju suurepäraste võimalustega kokku kogutud informatsiooni vaid iseendale hoida. 

Aja jooksul olen kokku kogunud linke ja informatsiooni nii vabatahtlikuks olemise kohta, kui ka näiteks välismaal praktikandiks olemise kohta. Panin teile kokku väikese nimekirja ettevõtetest koos linkidega, et saaksite informatsiioni ühes kohast kätte. All pool on list MTÜ'sid, korraldavad või vahendavad palju lahedaid vabatahtlikke projekte, laangreid, noortevahetusi, koolitusi. Mõned neist on ka täieulatuslikult tasustatud (k.a. lennupiletid, söök, majutus)

Kui teil on küsimusi seoses erinevate võimalustega, või millistes neist isiklikult osalenud olen, kirjuta mulle julgelt! 


SA Archimedes

http://www.noored.ee/pakkumised/


Seiklejate Vennaskond

seiklejatevennaskond.blogspot.com


EVS (Euroopa Vabatahtlik Teenistus)

https://findevs.com/evs-projects/


Continuous Action

http://www.continuousaction.ee/pakkumised-koolitused

Mondo

http://www.mondo.org.ee


Euroopa Noored

http://europa.eu/youth/volunteering/project_en


Erasmus Intern

http://erasmusintern.org/traineeships


Involved

http://www.involved.ee/evs/


AIESEC

https://opportunities.aiesec.org/

AIESECile teen hästi suure kummarduse. Võin kindlameelselt öelda, et AIESEC on vorpinud minust inimese, kes täna olen. Ma ei oleks kunagi osanud uskuda, et need 2 kuud võivad muuta minu elu 180 kraadi võtta. 

Peale mu projetkis osalemist Omaanis, kus õpetasin kohalikele lastele ja täiskasvanutele inglise keelt koolis, mis asus keset kõrbe ja aknast võis möödajalutavaid kaameleid vaadelda, sõitsin järgneval suvel Indiasse.
Indiasse, et külla minna oma kaasõpetajale, kes on ühtlasi ka mu parim sõber. Ning Indiast tagasi Omaani, et kohtuda oma sõbrannaga Prantsusmaalt.
Peale 3 aastat suhtlen endiselt oma projektikaaslastega kellest on saanud südamesõbrad. Oma teel läbi AIESECi olen kohanud imelisi inimesi, kel kõigil on mõned meeletud või meeliülendavad seiklusjutud taskus.

Võimalusi on palju, kuid neist tuleb kinni haarata. Annan sulle isikliku garantii, et peale projektis osalemist saad tunnistada, et oled midagi juurde õppinud ja minek ei olnud asjata. Anna võimalus iseendale ja avasta maailma ja elu läbi iseenda kogemuste!

Loodan, et nendest linkidest oli abi. :)

Ilusaid Elamusi! 
Mariliis

0 comments